fbpx
kinetoterapie gravide kinetera iasi

Kinetoterapie

gravide și mămici

În kinetoterapie, accentul cade atât pe prevenție, cât și pe recuperare, în funcție de nevoile specifice ale fiecărei paciente.

Kinetoterapia prenatală (gravide) are ca scop pregatirea viitoarelor mame pentru a face faţă necesităţilor sarcinii şi naşterii. Programul de exerciţii este structurat pe trimestre si se adaptează vârstei gravidei, vârstei gestaţionale, evoluţiei sarcinii și capacităţii de efort a gravidei.

Kinetoterapia postnatală are rolul de a reface întregul organism, în special musculatura ce susține o postură corectă, dar și a perineului (dacă acesta a fost afectat)

Cele 3 situaţii generale cu care se confruntă o mămică după sarcină sun:

  • Diastaza abdominală
  • Incontinenţă urinară
  • Modificările de postură

Pentru toate aceste situaţii pe care vi le-am expus, v-am pregătit programe teraputice individualizate şi specifice fiecărei afecțiuni.

 

Vino la Kinetera

să îți cunoști kinetoterapeutul!

Lucrăm 1 la 1 cu tine, pentru ca să ai cele mai eficiente rezultate!

Kinetoterapie

adulți

Kinetoterapia este despre libertatea de mișcare, starea de bine și viață fără durere.

Kinetoterapia înseamnă, în traducere, terapie prin mișcare și se referă la reabilitarea funcțiilor motrice ale corpului care într-un moment sau altul al vieții pot fi diminuate sau alterate. Spre exemplu, adulții sunt cel mai mult afectați de artroză, afecțiuni reumatismale sau hernie de disc. Cu alte cuvinte, își pierd din mobilitate, au dureri mari de articulații sau de spate.

Kinetoterapia profilactică este cel puțin la fel de importantă ca kinetoterapia de recuperare. În funcție de nevoile tale, programele de kinetoterapie elaborate la Kinetera Iași sunt atât în scop de recuperare, cât și de prevenție.

IMG_2108
779a4087-c0c4-4605-acab-e16654befcd7

Kinetoterapie

online

Participă la ședințe de kinetoterapie online și corpul tău îți va mulțumi!

Programul de kinetoterapie online se desfăsoară în grupuri restrânse, cu exerciții personalizate. E perfect atât pentru angajați, cât și pentru întreaga familie. Specialistul Kinetera:
• Explică fiecare exerciţiu în parte
• Execută mişcările în acelaşi timp cu tine
• Urmăreşte cu atenţie modul în care acestea sunt executate
• Corectează în timp real poziţiile deficitare.
Totul în siguranță, în funcție de programul tău și din confortul propriei case, ori chiar de la birou!

Recapătă-ți mobilitatea și starea de bine

prin programele de kinetoterapie

La Kinetera, concepem programe adaptate pentru fiecare pacient, pentru ca rezultatele să le resimți într-un timp cât mai scurt.

© KINETERA, 2021. Toate drepturile rezervate.