kinetoterapie gravide kinetera iasi

Kinetoterapie

gravide și mămici

În kinetoterapie, accentul cade atât pe prevenție, cât și pe recuperare, în funcție de nevoile specifice ale fiecărei paciente.

Kinetoterapia prenatală (gravide) are ca scop pregatirea viitoarelor mame pentru a face faţă necesităţilor sarcinii şi naşterii. Programul de exerciţii este structurat pe trimestre si se adaptează vârstei gravidei, vârstei gestaţionale, evoluţiei sarcinii și capacităţii de efort a gravidei.

Kinetoterapia postnatală are rolul de a reface întregul organism, în special musculatura ce susține o postură corectă, dar și a perineului (dacă acesta a fost afectat)

Cele 3 situaţii generale cu care se confruntă o mămică după sarcină sun:

  • Diastaza abdominală
  • Incontinenţă urinară
  • Modificările de postură

Pentru toate aceste situaţii pe care vi le-am expus, v-am pregătit programe teraputice individualizate şi specifice fiecărei afecțiuni.

 

Vino la Kinetera

să îți cunoști kinetoterapeutul!

Lucrăm 1 la 1 cu tine, pentru ca să ai cele mai eficiente rezultate!

Pachetele

Lady

Te-ai privit vreodată ca fiind sursa creației, echilibrului și armoniei în lumea ta? Ești femeie! ????Subliniază-ți feminitatatea cu pachetele Lady!
????LadyFit – perfect dacă ești o persoană activă pentru că vei combina mișcarea, tonifierea cu masajul. Vei resimți un boost de energie, vei reduce stresul și vei arăta excelent!
????LadyZen – perfect dacă ai nevoie să fii răsfățată. Te așteptăm la masaj și stretching pentru o experiență plină de relaxare. Pregătește-te să scapi de tensiune, să dobândești o flexibilitate mai bună și un somn mai odihnitor.
????LadyGlow – poartă cu mândrie strălucirea femeilor împlinite, sănătoase și fericite. Alege pachetul complet de servicii: mișcare, tonifiere, masaj, stretching și electrostimulare.
KINETERA00108
KINETERA00222

Kinetoterapie

profilactică

Te încurajăm să faci mișcare profilactic, pentru a preveni durerile, accidentarile și a spori starea de bine.
Programul este personalizat în funcție de fiecare persoană și conține exerciții pentru întreg corpul:
????trunchi, ce ajută la reducerea durerilor de spate,
????musculatura de bază, pentru întărirea zonei mediane a corpului și îmbunătățirea stabilității,

????abdomen și picioare – pentru sănătatea întregului organism, suplețe și feminitate

Îngrijirea de sine e hrană pentru suflet și corp – importantă pentru echilibru și încredere, așa ca te invităm la Kinetera să îți acccentuezi frumusețea și încrederea!

Recapătă-ți mobilitatea și starea de bine

prin programele de kinetoterapie

La Kinetera, concepem programe adaptate pentru fiecare pacient, pentru ca rezultatele să le resimți într-un timp cât mai scurt.

© KINETERA, 2021. Toate drepturile rezervate.