Ajută-ți copilul să întâmpine

noua aventură a anului școlar

Începerea școlii este un eveniment important pentru copii, mai ales în perioada aceasta, când „normalitatea” e înlocuită de „scenarii” și predicții care mai de care. Condițiile de igienă și distanțare socială pot limita anumite activități sportive, există posibilitatea ca școala să se desfășoare online și copilașii noștri să se acomodeze mai greu la noua situație.

Pentru că ne dorim să-i ajutăm și să îi susținem în această nouă călătorie, am pregătit un bootcamp special, care să îi ajute atât la nivel fizic, cât și psihic.

Back to School Bootcamp reprezintă un program de dezvoltare și pregătire pentru copiii ce urmează să meargă la școală. Îmbinăm exercițiile fizice pentru creșterea stării de bine, a mobilității și echilibrului cu sesiuni de dezvoltare personală, care îi vor ajuta să își gestioneze emoțiile, să își dezvolte aptitudinile sociale și încrederea în propriile forțe.

Nu-i așa că ți-ai dori ca micuțul tău să fie pregătit emoțional încă din prima zi de școală pentru toate provocările ce vor urma? În plus, ședințele de kinetoterapie incluse la pachet îi vor încărca bateriile pentru joacă și învățare.

Pregătire fizică și emoțională pentru copiii ce urmează să treacă în clasa 0
Pregătire fizică și emoțională pentru copiii ce urmează să treacă la gimnaziu
Pregătire fizică și emoțională pentru începerea școlii online

Energie fizică pentru un an școlar de nota 10

Probabil că știi deja că, pentru sănătatea fizică a copilului tău, orele de educație fizică de la școală nu sunt suficiente. În plus, noile condiții ce se impun în această perioadă vor limita, cel mai probabil, mișcarea și interacțiunea dintre copii.

În cadrul Back to School Bootcamp, copiii vor parcurge un program de kinetoterapie bine definit și personalizat. Educaţia posturală este printre prioritățile noastre și recunoaștem importanța exercițiilor fizice în dezvoltarea musculaturii spatelui și susținerea unei posturi corecte în bancă sau la birou.

Prin intermediul mișcării fizice îi ajutăm pe copii să învețe și să practice cu succes abilitățile motorii grosiere, cât și pe cele de finețe. Acestea îi vor oferi celui mic independență și o stimă de sine ridicată.

Programele de dezvoltare kinetoterapeutice sunt adaptate la vârsta copiilor. Astfel, ele devin jocuri distractive, trasee aplicative sau adevărate aventuri care le stimulează imaginația, dar și starea de bine. De asemenea, prin kinetoterapie urmărim tonifierea musculaturii și educarea mersului, precum și dezvoltarea echilibrului și creșterea coordonării.

Favorizarea proceselor de creștere și dezvoltare fizică;
Prevenirea atitudinilor incorecte ale corpului;
Corectarea atitudinilor și deficiențelor corpului;
Creșterea capacității funcționale a aparatului cardio-vascular și a aparatului respirator;
Creșterea capacității funcționale a aparatului locomotor;
Creșterea capacității funcționale a celorlalte aparate și sisteme ale corpului;
Dezvoltarea capacității de relaxare fizică și psihică;
Dezvoltarea capacităților coordonative;
Dezvoltarea capacităților de învățare motrică, a expresivității și cursivității mișcărilor.

Dezvoltăm emoții constructive pentru noul an

Ne dorim să reactualizăm copiilor „dorul” de școală, iar celor ce îi pășesc pragul pentru prima dată le preîntâmpinăm emoțiile și frica de nou. În cadrul bootcamp-ului Back to school vom pune accentul pe încrederea copiilor și vom discuta despre „aliații” și „prietenii” din noi înșine.

Vom sublinia beneficiile unor relații pozitive de colaborare atât cu cadrele didactice, cât și cu noii sau vechii colegi. Ne dorim să evidențiem importanța respectării regulilor, mai ales în contextul pandemiei. De asemenea, vom discuta despre siguranța și coerența pe care ne-o oferă reluarea rutinelor zilnice și a programului săptămânal.

Diminuarea anxietății și a emoțiilor inadecvate;
Conștientizarea propriilor resurse interioare;
Reîntărirea nevoii de a folosi mijloacele de igienizare;
Abordarea și consolidarea încrederii în sine;
Sublinierea importanței și rolului pe care îl au relațiile în viața copiilor;
Pregătirea copiilor de a-și relua ritmul și energia pentru începerea școlii.

Ajută-ți copilul să perceapă anul școlar ca o aventură minunată!

Înscrie-l la bootcampul pentru copii pentru a-l ajuta să aștepte școala cu entuziasm și energie.

Experiența

Back to School Bootcamp

Back to School Bootcamp este un program destinat copiilor, însă este și o oportunitate pentru părinți. Ne propunem să construim o adevărată aventură pentru copiii ce vor participa, care să îi ajute să privească școală cu mai multă bucurie.

1

Entuziasm pentru copii

Ne dorim ca cel mic să se gândească la școală cu plăcere, încredere și entuziasm. Ne dorim să vadă în noi niște îndrumători și prieteni sau adevărați parteneri de joacă. În cadrul bootcamp-ului, aceștia vor fi încurajați să se exprime și să își susțină punctul de vedere, pentru a se simți acceptați și înțeleși.

2

Ajutor pentru părinți

Vrem ca părinții să ne perceapă ca un aliat, un sprijin spre dezvoltarea armonioasă a copilului. Ne axăm pe abordarea profesională a problemelor cu care școlarii se pot confrunta, grija pentru creșterea lui, autenticitatea și transparența metodelor și a tehnicilor de lucru pentru obținerea rezultatelor dorite.

Costuri

bootcamp

50% reducere pentru frați

Dacă înscrii ambii copii în cadrul bootcamp-ului, vei plăti doar jumătate din prețul programului pentru fiecare dintre aceștia.

10% reducere pentru prieteni

Dacă te înscrii alături de un prieten, vă bucurați amândoi de o reducere de 10% din prețul pachetului.

Pachetul de 5 zile

2 ore de pregătire pe zi, pentru 5 zile
1 Evaluare neuro-musculară GRATUITĂ
1 Ședință de evaluare psihologică GRATUITĂ
440lei/copil

Pachetul de 10 zile

2 ore de pregătire pe zi, pentru 10 zile
1 Evaluare neuro-musculară GRATUITĂ
1 Ședință de evaluare psihologică GRATUITĂ
790lei/copil
kinetoterapie pentru diminuare probleme de mobilitate
LOCUL DE DESFĂȘURARE

Clinica Kinetera – str. Colonel Langa nr. 15

ORELE DE DESFĂȘURARE
  • Grupa 1 – 10:00 – 12:00
  • Grupa 2 – 13:00 – 15:00
  • Grupa 3 – 17:00 – 19:00

Programul

bootcamp-ului

Back to School Bootcamp presupune activități fizice și nu numai pentru copii, organizate în sesiuni de două ore pe zi, de luni până vineri. În funcție de pachetul pe care îl alegi, programul va dura 5 sau 10 zile.

Întâmpină noul an școlar cu entuziasm

și multă energie!

Înscrie-ți copilul la Back to School Bootcamp pentru a-l ajuta să aștepte școala cu entuziasm și energie.

    © KINETERA, 2021. Toate drepturile rezervate.