Pachetele Family:

recuperare pentru întreaga familie

Dacă micuțul tău a mai fost la ședințe de kinetoterapie până acum, cel mai probabil îl duceai și luai de la clinică personal. Acum poți rămâne și tu și să rezolvați problemele amândurora în același loc. Asta îți va scuti timpul pierdut pe drum și îți va eficientiza programul.

Gândește-te doar la beneficii: petreceți împreună mai mult timp și, în același timp, rezolvați problemele pentru amândoi în același loc. Fiecare va beneficia de atenție din partea specialiștilor noștri și un plan de recuperare individualizat, dar vă puteți bucura de proces împreună.

Adulții și sănătatea spatelui

Durerile de spate nu ocolesc pe nimeni, mai ales în contextul actual al activităților tot mai digitalizate și al muncii pasive, realizate în fața unui calculator.
Iată câteva semne că ai nevoie de recuperare motrică:

  • Realizezi muncă de birou, care presupune să stai așezat pentru un timp îndelungat;
  • Lucrezi de acasă și ai un stil sedentar;
  • Ai dureri de spate sau îți amorțesc picioarele sau mâinile;
  • Adopți o postură incorectă a spatelui.
Kinetoterapia pentru copii

Unul dintre dezavantajele tehnologiei este că îi învață pe copiii noștri să piardă ore întregi în fața ecranelor. Pentru aceștia, exercițiile de recuperare fizică sau kinetoterapie sunt necesare dacă:

  • Copilul petrece mult timp la birou sau la calculator;
  • Ora de sport de la școală nu se face sau nu e suficientă;
  • Copilul adoptă o poziție incorectă a spatelui;
  • Copilul este lipsit de energie și entuziasm, se simte mai mereu obosit și nu are un somn liniștit.

Recapătă-ți sănătatea spatelui

cu noile pachete Family

Știi momentele când copilul tău are chef de joacă, dar tu ai face orice ca să mai lenevești în pat? Sau zilele când cei mici sunt atât de absorbiți de telefon sau tabletă că refuză propunerea de a ieși în parc?

Dacă îți dorești să îți ajuți copilul să aibă mai multă mobilitate și, în același timp, simți că ți-ar prinde bine și ție câteva exerciții pentru spate, programul Family îți va fi cu siguranță pe plac.

pachete family

Sfaturi personalizate: Atât copilul, cât și părintele vor beneficia de propriul program de recuperare, personalizat pentru nevoile fiecăruia. În plus, terapeuții vă vor putea oferi sfaturi mult mai aplicate atât pentru programul recuperator efectuat în cadrul cabinetului, cât și pentru acasă;

Siguranță: Copilul tău se va simți în siguranță, căci este alături de tine, iar asta îl ajută să fie mai receptiv în a executa exercițiile cu ușurință;

Puterea exemplului: Îți ajuți copilul să perceapă vizita la specialist ca un lucru benefic, ceea ce îl poate ajuta la creșterea motivației;

Facilitarea relației cu terapeutul: Interacțiunea copil-părinte-terapeut este esențială, iar faptul că veți petrece cu toții timp împreună va ușura comunicarea și o va face mult mai eficientă;

Stare de bine: Încă de la primele ședințe, veți observa o creștere a mobilității articulare și o îmbunătățire a stării generale.

Descoperă beneficiile noilor pachete Family de la Kinetera!

Am creat pachete de recuperare motrică speciale pentru copii și părinți, pentru ca întreaga familie să își recapete mobilitatea, postura corectă  și forța de viață.

Pachete Family

disponibile la Kinetera

De cele mai multe ori, din grijă pentru cei mici, părinții ajung să se lase pe plan secund. De aceea, echipa Kinetera ți-a pregătit o serie de pachete care să implice sănătatea tuturor membrilor familiei.

kinetoterapie în familie

Contribuie la sănătatea ta și a copiilor

prin intermediul pachetelor de servicii Family!

Alege pachetul tău preferat și contactează-ne pentru mai multe detalii legate de rezervare.

    © KINETERA, 2021. Toate drepturile rezervate.