Postura adoptată

influențează sănătatea spatelui

De-a lungul anilor, obiceiurile adulților, dar în mod special ale copiilor, s-au schimbat radical. Odinioară, copilăria era marcată de jocurile în aer liber, ce presupuneau multă mișcare fizică, iar munca de birou nu era atât de populară în rândul celor mari.

Între timp, tehnologia a pus monopol pe mare parte din timpul nostru, iar acest fapt poate fi observat cu ușurință în cazul celor mici, care au înlocuit activitatea fizică cu jocurile video. Cât despre întâlnirile cu prietenii, acestea nu mai au loc în spatele blocului, ci în mediul online.

Acest lucru s-a accentuat în ultimul an, în care cei mai mulți dintre noi am fost nevoiți să lucrăm de acasă. Cu siguranță, aceste schimbări au și numeroase beneficii, dar din punct de vedere al sănătății, există o mare problemă: adoptarea unei posturi incorecte. Aceasta vine la pachet cu dureri greu de suportat, dar și afecțiuni ce se pot dezvolta în timp.

La Kinetera, am pus întotdeauna accent pe prevenție, de aceea venim în ajutorul tău cu un nou serviciu: kinetoterapie online pentru corectarea posturii. În felul acesta, vei putea corecta deviațiile posturii și vei fi în siguranță, în confortul casei tale. 

Efectele posturii incorecte pe termen lung

Posturile incorecte pot părea inofensive la început. Odată devenite parte din rutină, ele au însă efecte negative pe termen lung. Acestea afectează calitatea vieții, atât fizic, cât și emoțional. O postură incorectă:

 • Încetinește funcția organelor;
 • Favorizează instalarea tensiunii și a durerii la nivelul gâtului, umerilor și spatelui;
 • Accelerează tendința de îngrășare;
 • Încurajează apariția cocoașei;
 • Scade încrederea și stima de sine.
Kinetoterapie pentru corectarea posturii

La Kinetera, prevenim efectele negative ale unei posturi inadecvate prin intermediul kinetoterapiei. Această metodă terapeutică include o serie de exerciții, ce corectează deficiențele de postură, detensionează musculatura spatelui și are multiple beneficii:

 • Înlătură stresul și rigiditatea corpului;
 • Alungă sedentarismul;
 • Restabilește echilibrul și coordonarea;
 • Îmbunătățește mobilitatea independentă;
 • Contribuie la o dezvoltare armonioasă.

Ședințe de kinetoterapie

online

În contextul actual generat de COVID-19, tot mai multe sectoare de activitate s-au mutat în online. Din dorința de a fi cât mai aproape de pacienții noștri, mici și mari, am decis să îmbrățișăm și noi această tactică și să îți oferim ședințe de kinetoterapie online pentru corectarea posturii.

Facem asta prin organizarea unor sesiuni live, prin intermediul platformei Zoom. Numărul maxim de persoane ce pot participa în cadrul unei ședințe este de 4 iar participarea este deschisă atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Aceste ședințe de kinetoterapie online pot fi considerate mai mult decât o formă de terapie sau recuperare. Sunt o activitate prin care te poți relaxa, singur sau împreună cu familia. De asemenea, sunt soluția potrivită pentru a elimina sedentarismul din viața ta, mai ales dacă lucrezi încă de acasă.

ședințe de kinetoterapie online pentru corectarea posturii

Siguranță: Participi la ședințe de kinetoterapie de acasă, online, fără a intra în contact cu alte persoane și fără a te expune oricărui risc de infectare;

Câștigi mai mult timp: Ședințele de kinetoterapie online te scutesc de timpul petrecut în trafic. Ba mai mult, dacă până acum îți aduceai copilul sau mergeai chiar tu la clinică, acum puteți petrece acel timp împreună;

Un pachet pentru întreaga familie: Dacă alegi pachetul de grup de 10 ședințe, veți putea participa împreună la ședințele pentru corectarea posturii. În felul acesta, reduci și durerile de spate, dar și cheltuielile;

Stare de bine chiar la tine acasă: Întrucât ședințele de kinetoterapie pe Zoom includ exerciții distractive, acestea înlătură durerile de spate și îți redau energia pentru întreaga zi;

Menținerea unui stil de viață sănătos: Ajutăm atât copiii, cât și adulții să realizeze activitate fizică în mod constant, pentru a simți din plin beneficiile asupra propriului organism;

Ajutor specializat: Sfaturile specialiștilor pe durata ședințelor contribuie la creare unor noi obiceiuri în ceea ce privește sănătatea spatelui și implicit a posturii corecte.

Descoperă beneficiile ședințelor de kinetoterapie online pentru o postură corectă.

Acum poți urma programele de recuperare pentru sănătatea spatelui de la Kinetera din confortul casei tale, prin intermediul ședințelor de kinetoterapie online pentru corectarea posturii.

Orar și tarife

ședințe de kinetoterapie

Știm cât de prețios este timpul și că, de cele mai multe ori, nu știi cum să-l gestionezi mai bine, astfel încât să faci tot ceea ce-ți propui. Din acest motiv, ședințele de kinetoterapie online pentru corectarea posturii pot fi realizate în fiecare zi, de luni până vineri, în urma unei programări prealabile.

LOCUL DE DESFĂȘURARE

ONLINE, prin intermediul platformei Zoom

ORAR DE DESFĂȘURARE

Organizăm ședințe de kinetoterapie online de luni până vineri, în urma unei programări prealabile.

Pachet de kinetoterapie online

10 ședințe
400lei/persoană

Pachet de kinetoterapie de grup

10 ședințe
150lei/persoană

Alege să previi afecțiunile spatelui

prin noile ședințe de kinetoterapie online pentru corectarea posturii.

Alege pachetul tău preferat și contactează-ne pentru mai multe detalii legate de rezervare.

  © KINETERA, 2021. Toate drepturile rezervate.