fbpx
kinetera.ro-despre-kinetocopii

Kinetoterapie

pentru copii

„Copilăria este inima tuturor vârstelor”, spunea cândva Blaga. Poate de aceea, libertatea de mișcare are o importanță majoră în dezvoltarea armonioasă a unui copil. Atunci când anumite afecțiuni îl pun la încercare, kinetoterapia îl poate ajuta pe cel mic să capete mobilitate, dar și mai multă încredere în sine.

La Kinetera, vei descoperi un centru de recuperare medicală pediatrică, unde personalul este determinat să aducă bucuria și jocul în viața copiilor, contribuind, astfel, la dezvoltarea armonioasă a acestora.

Pentru că experiența ne-a demonstrat că totul pornește de la mintea noastră, oferim și servicii de psihologie și psihoterapie, destinate atât copiilor cât și părinților. De asemenea, copiii vor putea urma ședințe de logopedie, care să îi ajute să se exprime corect.

Ambient creat pentru copii

Fiecare încăpere este concepută pentru a fi pe placul celor mici. Astfel, aceștia se vor simți minunat la fiecare ședință de recuperare și vor reveni, mereu, cu drag.

Recuperare prin joacă

Punem la dispoziția clienților noștri o serie de echipamente speciale, care încurajează recuperarea prin intermediul jocurilor, pentru a face întregul proces mai distractiv.

Abordare multidisciplinară

Credem că fiecare copil trebuie susținut și încurajat să-și atingă potențialul maxim de dezvoltare, motiv pentru care colaborăm cu psihologi și logopezi profesionaliști.

Ce ne

recomandă?

Ne dorim să îi ajutăm pe cei mici să se dezvolte cât mai armonios, motiv pentru care le oferim toate condițiile pentru o recuperare cât mai rapidă. La Kinetera, vei găsi:

  • Echipă de profesioniști;
  • Echipamente speciale pentru copii;
  • Atenție deosebită în cadrul procesului de recuperare.

Cauți un centru de recuperare

pentru copii?

La Kinetera, îmbinăm kinetoterapia cu joaca, pentru o recuperare rapidă.

Copyright @ 2019 KINETERA Toate drepturile rezervate. Website realizat de INNVISION.RO