fbpx

Ce este

tehnologia MIRA

MIRA este o aplicaţie dezvoltată pentru a transforma şedinţa de recuperare într-o activitate fizică accesibilă şi distractivă, dar mai ales eficientă şi personalizată pentru nevoile fiecărui pacient. Aceasta platformă este destinată special recuperării clinice, oferind medicilor și specialiștilor în recuperare instrumente complexe de urmărire a evoluției pacienților.

kinetera.ro-tehnologia-mira-despre

Cum funcționează

     Aplicația conține mai multe exerciții, ce pot fi personalizate în scopul creării de programe individuale de recuperare. Pe parcursul ședințelor de recuperare sunt adunate date ce sunt procesate pentru ca terapeuții să poată observa și adapta programele de recuperare în funcție de nevoile pacientului.

    MIRA are potențialul de a încuraja pacienții să-și urmeze terapia, fapt ce ar putea conduce către rezultate mai bune în recuperare. Cu ajutorul MIRA ne propunem sa motivam copiii în recuperare, într-un mod mai rapid, mai ușor și mai distractiv.

      Exercitiile efectuate cu ajutorul MIRA sunt antrenante pentru copil, îmbunătățind receptivitatea acestuia si înregistrând în același timp date clinice măsurabile.

Copiii iubesc jocurile. MIRA oferă jocuri ușoare, practice și cu beneficii în dezvoltarea copilului. Exercițiile incluse în MIRA sunt construite pe baza unor jocuri, deci copiii vor putea exersa cu drag. Mișcări repetitive și uneori plictisitoare pot fi interpretate ca o sesiune distractivă de joacă. Programele de recuperare sunt personalizabile, iar jocurile și exercițiile pot fi adaptate condiției copilului ce folosește MIRA.

      Terapeutul este implicat în crearea planului de recuperare, dar și mereu pe parcursul procesului de recuperare, pentru a adapta terapia în funcție de nevoile copilului.

Singura clinică din Iași cu

tehnologia MIRA

Recuperarea devine distractivă prin intermediul programului de recuperare cu aplicația MIRA Rehab.

© KINETERA, 2020. Toate drepturile rezervate. Website realizat de INNVISION.RO.