fbpx

Recuperare

pentru întreaga familie

Împreună la kinetoterapie – exercițiile de profilaxile și recuperare pentru întreaga familie reprezintă activitățile perfecte pentru menținerea sănătații și rezolvarea eficientă a unor aspecte legate de motricitate.

Dacă micuțul tău a mai fost la ședințe de kinetoterapie până acum, cel mai probabil îl duceai și luai de la clinică personal. Acum poți rămâne și lucra împreună cu kinetoterapeutul tău. Asta îți va scuti timpul pierdut pe drum și îți va eficientiza programul.

A fost vreodată copilul tău curios de ceea ce faci la kinetoterapie? Nu ai cu cine să îți lași copilașul și ai nevoie de kinetoterapie? Atunci, ia-l cu tine! La Kinetera am pregătit exerciții perfecte pentru profilaxie și postură, mai ales dacă copilul este de vârstă școlară.

Astfel, oricare ar fi situația, fiecare membru al familiei va beneficia de atenție din partea specialiștilor noștri și un plan de recuperare individualizat, chiar și bunicii!

sănătatea spatelui

Adulții și sănătatea spatelui

Viața fără durere de spate. Nu reprezintă o utopie dacă începi chiar acum programul de kinetoterapie. Durerile de spate nu ocolesc pe nimeni, mai ales în contextul actual al activităților tot mai digitalizate și al muncii la birou, în fața unui calculator.

Iată câteva semne că ai nevoie de kinetoterapie:

  • Realizezi muncă de birou, care presupune să stai așezat pentru un timp îndelungat;
  • Lucrezi de acasă și ai un stil de viață sedentar;
  • Ai dureri de spate sau îți amorțesc picioarele sau mâinile;
  • Simți că nu ai o postură tocmai corectă a spatelui.

Kinetoterapia profilactică pentru copii

E o realitate că tinerii și copiii petrec din ce în ce mai mult timp în fața calculatorului sau cu telefonul în mână – acest aspect se traduce de multe ori cu o postură incorectă, menținută timp îndelungat. Pentru copii, exercițiile de recuperare fizică sau kinetoterapie sunt necesare dacă:

  • Petrec mult timp la birou sau la calculator;
  • Ora de sport de la școală nu se face sau nu e suficientă;
  • Observi că adoptă o poziție incorectă a spatelui;
  • Copilul este lipsit de energie și entuziasm, se simte mai mereu obosit și nu are un somn liniștit.

Pachete family disponibile la Kinetera Iași

Ai grijă de tine și toată familia va fi fericită! Nu mai ai nicio scuză să stai departe de mișcarea care îți face atât de mult bine! Vino împreună cu copiii la kinetoterapie! Kinetera Iași a gândit pachete de servicii pentru sănătatea tuturor membrilor familiei.

Vezi lista de prețuri

Privește lumea

cu spatele drept și bărbia ridicată.

Alege pachetul de servicii de kinetoterapie pentru întreaga familie.

© KINETERA, 2021. Toate drepturile rezervate.