Logopedie

Tulburările de limbaj

În cadrul ședințelor de logopedie se urmărește terapia tulburărilor de limbaj, îmbunătățirea capacitații de concentrare a atenției și a memoriei auditive și vizuale.

Servicii de

logopedie

La Kinetera, ne dorim să oferim soluții complete pentru problemele pe care atât copiii, cât și părinții le pot întâmpina.

De aceea, pe lângă serviciile de kinetoterapie, oferim și programe specifice de logopedie și psihoterapie, care să îi ajute pe cei mici să își atingă potențialul maxim.

Evaluare

logopedică

În urma evaluării logopedice, se observă nivelul de dezvoltare al limbajului în funcție de vârsta copilului și se identifică dificultățile de exprimare, de pronunție a sunetelor, de înțelegere a mesajului primit.

Terapia

logopedică

După evaluarea logopedică, se va stabili planul terapiei logopedice. Aceasta va ține cont de tipul tulburării, de vârsta copilului și de stadiul de dezvoltare al acestuia.

Prin terapia logopedică, se urmărește prevenirea și corectarea tulburărilor de limbaj, contribuind astfel la articularea și pronunția corectă a sunetelor și cuvintelor, precum și la dezvoltarea limbajului.

Beneficiile acestei terapii sunt multiple, nu doar prin diminuarea deprinderilor negative în vorbire, ci și prin creșterea stimei de sine a copilului și a încrederii în propriile forțe. Toate acestea au efecte pozitive pe termen lung în dezvoltarea complexă a copilului.

Ajutăm copiii să fie

mai încrezători în ei înșiși

Elaborăm programe de evaluare și terapie logopedică pentru copii.

© KINETERA, 2021. Toate drepturile rezervate.